PDA

View Full Version : Radial Array in v.9



DebbieM
08-11-2006, 10:01 AM
Hey everyone,

I'm new here and hope to become more active in the future, I'm also very new to Lightwave, and must say the learning curve isn't as steep as I thought it would be.

I have a minor problem that I hope someone can assist with.

I can't find the Radial Array in v.9. The manual states that it's located at Multiply>Duplicate: More > Radial Array, but my version doesn't show a Radial Array tool. Can someone be so kind as to tell me where it's hidden?

Many thanks!
Deb

iconoclasty
08-11-2006, 10:17 AM
If you go to configure menus (alt f10) You should be able to find radial array under Multiply on the left column (Command) which you can move to the menu you'd like on the left. I'd assume you'd want it in Main menu-Multiply-Duplicate. Does that make sense?

DebbieM
08-11-2006, 10:25 AM
Hi there iconoclasty! Worked like a charm, thanks so much for the assistance!

iconoclasty
08-11-2006, 01:28 PM
Anytime.