PDA

View Full Version : Node splitter?



illusory
08-01-2006, 04:30 PM
Does anyone know if there is a node to split the results of another node into two outputs?

If i have a rather complex set of nodes to give me a result, and I'd like to put that same result in a couple places, what do I do? Certainly i don't want to repeat the whole thing.

thanks,
NJ

Lightwolf
08-01-2006, 04:38 PM
If they are within the same node graph... you can connect an output to multiple inputs at the same time.
If the nodes are in differen node graphs, there is no way.

Cheers,
Mike

illusory
08-01-2006, 05:27 PM
Well, gosh darnit, you can!
Never thought of trying that...:o

thanks!

Lightwolf
08-01-2006, 05:39 PM
Well, gosh darnit, you can!
Never thought of trying that...:o

thanks!
Lol... you're welcome.
If all requests were that easy to fulfill ;)

Cheers
Mike