PDA

View Full Version : Can't Decompress Preview - v9



TowerFan
07-20-2006, 02:15 PM
Greetings all!

When I create a preview I get an error message saying "Can't decompress frame". I found and installed the ntcodec found with the version 9 download but that didn't solve the problem.

Anyone know what's going on?
Thanks in advance!

JamesCurtis
07-20-2006, 04:13 PM
Check your settings under Preview Options. See if anything is set wrong. Mine have been whatever the defaults were.

TowerFan
07-20-2006, 08:14 PM
Tried many different settings, same error. I checked the settings in 8.5 and v9 was exactly the same. Preview works fine in 8.5. I don't get it.

Any other ideas? I'm using XP Pro, current versions of Media Player and Quicktime.

Thanks.

TowerFan
07-20-2006, 09:05 PM
Just searched the forum (what a novel concept!) and found this thread.

http://www.newtek.com/forums/showthread.php?t=43974

I ENABLED the virtual memory option and the preview works fine. Sorry for the repeat!