PDA

View Full Version : Ik booster menu is obstructed with 2 monitors



Qslugs
07-18-2006, 10:38 PM
The IK booster menu is is obstructed with 2 monitors. It pops up options right in the divide between my monitors. Anyone know a work around for this? Its highly annoying.

prospector
07-18-2006, 11:08 PM
I use my dual monitors as seperate screens instead of spanning, all my menus are correct

Qslugs
07-18-2006, 11:49 PM
I have mine set to dual view. I think thats what youre talking about right? I dont have mine set to spanning. I can set either monitor to whatever resolution I want. Either way, the problem still exists. I am running at 1600x1200 res on both monitors. What res do you run on your monitors?

GregMalick
07-19-2006, 01:12 AM
The main IKB Menu looks OK to me (I use Dual View - the cursor can float between the two monitors) but the Commands & Motions sub menus do what you're saying. I have a work around (but you may not like it). Move the main Layout Window to the Right Monitor. The sub-menus then open toward the left instead of the right.


Hope that helps. You have discovered a small bug though.

prospector
07-19-2006, 07:34 AM
1280X1024
Yea dual view
#1 monitor on left
Modeler goes on right mon and Layout on left
Menus on left side of interface

Qslugs
07-19-2006, 08:47 AM
I could switch the apps in on the monitors. I wonder though if I switch apps, will my left and right brain be able to handle the switch? :)