PDA

View Full Version : Will not start



FarmHand
07-15-2006, 10:19 PM
Had LW 9 fully installed on the computer.
Work with it for a bit and then I had to suddenly shut down the machine.
Afterwards LW 9 will not start back up.
Tried the following:
1) remove program reboot reload program = Failed start
2) Reloaded sential key, removed program, reloaded program = failed start
3) Re-checked the license keys on the web site and it looks good.
4) Able to get to the reg interface and it works good.
5) tried defrag, error check, dick clean, harris stat the computer and no known errors
6) Checked the install of 8.3 and worked as it suppose to.

I need to know the reg keys that LW 9 loads onto and any other additional information so that I can clean it out of the computer without having to reformat the computer.
Getting very upset about this

kgary
07-20-2006, 08:26 PM
I have a similar problem with Modeler, although Layout works okay. Modeler was working fine, then I installed the exporter files plugin, which also worked fine. However, on the next startup, Modeler "encounters an error" and will not start. The implied file in the error log created to send to MS is lwtools9.dll. It is interesting that there was a power outage between the time that it worked and the time that it did not, although I do not think that Modeler was open at the time of the outage.

I tried removing and reloading LW9 several times, and the sentinel driver, too. Nothing seems to affect it. Layout still works, and LW8 still works fine. Only Modeler 9 is affected.