PDA

View Full Version : stupid question about presets



mjcrawford
07-14-2006, 02:29 PM
ok, I have downloaded and installed 9 :jam: :lightwave but now when I tried to make a simple model, I wanted to apply the 'raytraced silver' preset to a surfice and it said that the image file is missing... what gives?

Skinner3D
07-14-2006, 05:59 PM
:D Did you

A: Copy the content folder from your Lightwave 8 directory

B: Download the Lightwave 9 content from the website

I believe this will get you going, although feel free to correct me if I am wrong.:)

mjcrawford
07-14-2006, 06:01 PM
:D Did you

A: Copy the content folder from your Lightwave 8 directory

B: Download the Lightwave 9 content from the website

I believe this will get you going, although feel free to correct me if I am wrong.:)

now that would have been nice to know! I did download the content, but I did not copy the content folder from 8.. I will give that a try..