PDA

View Full Version : Modeler Grid



mdoyle
07-14-2006, 07:33 AM
DOes anyone know if modeler now limits how far u can zoom. I used to be ab le to zoom to um in modeller but now I can only zoom as far as mm and some objects I have made inthe past I can't change?

Is this a bug or is there a new way to change it

lots
07-14-2006, 09:59 AM
if you have objects in the um size.. do they need to be this small? You could simply enlarge them with the size tool...

If they dont need to be this small..

I have not noticed any zooming problems on my end..

mdoyle
07-14-2006, 10:06 AM
yeah they do need to be that small as it was part of a game that was being made and all the physics was set up for that size. And its the whiole world. Also for renders sometimes u do have to modelthings smaller if u have built to scale

theo
07-14-2006, 11:06 AM
I have noticed issues with this.

And there is a difference between 8.5 and 9. You can fill a viewport with a poly selection as small as 20 um no problem in 8.5- not so for 9.

What I have noticed though is that this problem comes and goes in 9 and this issue has existed in almost every release and on more than several occasions has irked the daylights out of me. Sometimes just restarting Modeler or rescanning for plugs will help.