PDA

View Full Version : Vue5 not optimized for more than 2 CPUs ?



marcus staffel
07-03-2006, 02:08 AM
I have got about 50% free CPU-time if I render in Vue5. Is that normal?

With 2xOpteron270 (4Cores). Every core is working at half load.

In Lightwave this is no problem.

Will this be fixed in Vue6 or any update?

dballesg
07-03-2006, 03:41 AM
Hi,

Here is working perfectly, it loads the four processors during a render.

But it is much better you make this question on e-on software forums, and that you open a ticket with technical support.

Best regards,
David

System Information:
Operating System: Windows XP 64 bits - SP1
CPU Type: AMD64 Family 15 Model 33 Stepping 2 AuthenticAMD ~2000 MHz
Number of CPUs: 4
CPU Speed: ~2000 MHz (2.2GHz)
RAM: 4096 Mb
Graphics Card: Wildcat Realizm 500
Display Driver Version: 4.05-0862 built by: 3DLabs

marcus staffel
07-03-2006, 02:20 PM
Thanks for the answer.

Perhaps it depends on what I am rendering.

When I observed this, i was rendering the fire-example with a gamertag made of blue glas in front at 720x576 pixels for a DVD menu background-animation.