PDA

View Full Version : Using the esc key?



Darth Mole
07-02-2006, 05:27 AM
Hi - I'd like to switch the 'drop everything/deselect all' command from the / key (which is in a rubbish position) to the 'Esc', top left of the keyboard. However, LW doesn't seem to recognise it as an active key - can anyone figure out how to use it, maybe with a script or summat?

Cheers.

kilvano
07-02-2006, 12:31 PM
Esc is usually a system key rather than to be used in an application.

Would be good if it could be used to cancel renders or cancel calculations.

Darth Mole
07-02-2006, 02:40 PM
Other apps use it as a 'drop/deselect' - so I guess LW should be able to...