PDA

View Full Version : Noob Question about Morphs



Ark_of_Kaos
06-19-2006, 07:54 PM
Okay, I created morphs in modeller, now how do I use them in layout? I can't really find anything in the manual that describes how to do it.

DaledeSilva
06-19-2006, 08:09 PM
go to your objects properties... in displacements... select morph mixer... then double click on it.. I'm sure you'll work it out from there.

ps. when you ccreate your morphs.. don't make them absolute or they wont show up.

don't ask me what absolute is good for :s

zapper1998
06-20-2006, 05:05 AM
morph naming..

when you create them, naming, the period between is a good practice, they work out better, in the panels in layout..

example:

Morph.open
Morph.close
Michael

Ark_of_Kaos
06-20-2006, 05:44 AM
.. don't make them absolute or they wont show up.

don't ask me what absolute is good for :s

:thumbsup: Gotcha. That was my problem. Didn't show up because I made it absolute.