PDA

View Full Version : Selecting a polygon



cnl83
06-13-2006, 12:40 PM
Im trying to follow this tutorial
http://www.newtek.com/products/lightwave/tutorials/modeling/fingernail/index.html

I cannot figure out how to select the two polygons as instructed. Which tool to a secect ect...?

Can anyone point me in the right direction.

Penforhire
06-13-2006, 01:44 PM
Make sure you are in "Polygon" selection mode (see Polygon and Point shown at the bottom row on your screen, left side). With no tools selected you can move back and forth between Point and Polygon mode by pressing spacebar or just clicking on those label boxes. Drag (hold down left mouse button) across polygons to select them. Read the Selection section near the beginning of the LW manual for more details.

cnl83
06-13-2006, 02:59 PM
Thanks that worked great!

cnl83
06-13-2006, 03:26 PM
How come when I use the scale tool...it scales like freakishly. It doesnt scale a little it goes away across the screen?

Penforhire
06-13-2006, 03:48 PM
Check your grid snap setting, if I recall correctly, under display options (press d). Maybe your snap is set to large increments compared to what you're modeling?

shockwave
06-14-2006, 09:38 AM
Open up your numeric window (n) and that will show you how much you are scaleing.