PDA

View Full Version : Select in Layout ?



julos
05-30-2003, 09:42 AM
I have a small problem : i can't select anything visually (with the mouse) in the layout, i can only select through the scene editor or the shematic view.

Did i desactivate something ?

Lightwolf
05-30-2003, 09:58 AM
Check your options panel ( 'o' ), "Left Button Item Select".
Cheers,
Mike

julos
05-30-2003, 10:03 AM
Argh i've been there 3 times and couldn't find this !!

Thanks a lot for the help Lightwolf ! :)

Lightwolf
05-30-2003, 10:05 AM
You're welcome.
I assume you know about the "hold middle mouse button and drag in viewport" bit to multi-select objects?

...me being an oldtimer, I still only use the right mouse button for selection, my age starts to show ;)
Cheers,
Mike

julos
05-30-2003, 10:13 AM
yes i found it while trying everything and clicking everywhere, it's a good technique ;)