PDA

View Full Version : VIPER mosaic fixed for Mac?



LSlugger
05-29-2006, 10:12 PM
I like VIPER's mosaic mode on Windows, but it has never worked on the Mac. Is this fixed in LW 9?

pantone
05-30-2006, 07:55 AM
Still works the same way in 9 as it does in 8.5

Captain Obvious
05-30-2006, 11:40 AM
Still works the same way in 9 as it does in 8.5
Not at all, in other words...

BazC
05-30-2006, 11:56 AM
Not at all, in other words...

I didn't realise it didn't work, I thought I must be doing something wrong lol! :D