PDA

View Full Version : Skelegon problem



DiedonD
05-04-2006, 06:30 AM
Hi guys. Ive been dealing with this problem for hours. For some reason Layout cannot convert the skelgon to bones. It says "Only one vertices was found".

Can anyone tell me why cant my skelegon be converted to bones please?

I dont like drawing bones directly on layout. It just seems time consuming. Furthermore with this dinosaour computer that I have, with a simple mistake in bone drawing memory becomes used too high for it to handle and closes Layout entirely. Thanks in advance.

t4d
05-04-2006, 06:50 AM
In modeler
Select all the skelegons using the Polygons Statistics panel
then move them to a new layer
Now still using the polygon stats panel
select all the 1 vertex polygons and delete

Copy back to your object layer, send to layout and your done ;)

DiedonD
05-05-2006, 02:41 AM
That surely did it. I didnt know what to do with them 1 vertices stuff. I really appreciate your help. I was stuck on it badly. And it usually takes hel for me to come here and ask for help, but that did it. And it was pretty simple too.

T4D thanks alot again, you surely took 1/3 of loads off my shoulder.

t4d
05-05-2006, 03:59 AM
I get that error too sometimes, So i know where your coming from :thumbsup:

Glad i could help:D