PDA

View Full Version : Bone edit mode



gatz
05-02-2006, 08:33 PM
Has anyone actually gotten Bone Edit Mode to work? I can get it to work in small four to five bone setups. Any attempts with a real character hierarchy leaves Layout in limbo; Mode edit hilite does show, interface appears to be active nothing works, Layout finally crashes.

rg

hdace
07-09-2006, 12:44 AM
Is this a G5 Quad problem? I only recently upgraded to 8.5, and got the Quad. Edit Bone Mode doesn't work for me at all. Crash after about 10 seconds thinking about it.

Doesn't matter how simple the character/scene.

H

BazC
07-09-2006, 03:10 AM
Has anyone actually gotten Bone Edit Mode to work? I can get it to work in small four to five bone setups. Any attempts with a real character hierarchy leaves Layout in limbo; Mode edit hilite does show, interface appears to be active nothing works, Layout finally crashes.

rg

Yup same here on a single G4 :(

gatz
07-09-2006, 03:28 AM
Guess I should try it in 9. It's amazing the the habits you develop, features you avoid, stepping around bombs.

rg