PDA

View Full Version : Is it Possible to get NT 25 for VT3



VT3Newbie
05-02-2006, 09:35 AM
Still running VT3, is there any way that I can get NT 25, Is it Possible to install on VT3 system. I have read good things about it.

Thanks, Luis

pnelson
05-02-2006, 03:01 PM
Luis,

If you want access to NT25, you need to upgrade to VT[4].

We are offering some AGGRESSIVE incentives for customers who upgrade to VT[4] now!

We have three options for upgrades..
1. 595 with LightWave 7.5
2. 995 with LightWave 8.5
3. 1995 hardware trade in upgrade.

Order any of these upgrades and you will receive:

Free upgrade to VT[5] - $595 value
Free Standalone SpeedEDIT - $495 value
PEG Content Pack - $400 value
Media Ministry Content Pack - $400 value..

Not too bad for an upgrade incentive. :)

VT3Newbie
05-02-2006, 04:05 PM
Luis,

If you want access to NT25, you need to upgrade to VT[4].

We are offering some AGGRESSIVE incentives for customers who upgrade to VT[4] now!

We have three options for upgrades..
1. 595 with LightWave 7.5
2. 995 with LightWave 8.5
3. 1995 hardware trade in upgrade.

Order any of these upgrades and you will receive:

Free upgrade to VT[5] - $595 value
Free Standalone SpeedEDIT - $495 value
PEG Content Pack - $400 value
Media Ministry Content Pack - $400 value..

Not too bad for an upgrade incentive. :)

ON option 3 you mention hardware trade in upgrade does that mean a new card??

Bill_Evans
05-02-2006, 04:06 PM
Luis,

If you want access to NT25, you need to upgrade to VT[4].

We are offering some AGGRESSIVE incentives for customers who upgrade to VT[4] now!

We have three options for upgrades..
1. 595 with LightWave 7.5
2. 995 with LightWave 8.5
3. 1995 hardware trade in upgrade.

Order any of these upgrades and you will receive:

Free upgrade to VT[5] - $595 value
Free Standalone SpeedEDIT - $495 value
PEG Content Pack - $400 value
Media Ministry Content Pack - $400 value..

Not too bad for an upgrade incentive. :)

Phillip I may be wrong on this, but dont you get the free upgrade to lightwave 9 if you do #2 and #3 above??
-Bill

pnelson
05-02-2006, 04:11 PM
As of today.. The upgrades include 8.5 because 9 isn't shipping.. The VT[5] upgrade will include 9. :)

Good Catch..

VT3Newbie..
Yes.. If you have a VT[3] or earlier card, you can trade it for the VT-Pro aka VT[4] card wich includes hardware upgrades including 4ch audio i/0, preview/Alpha out, etc.

Original1
05-02-2006, 04:16 PM
As of today.. The upgrades include 8.5 because 9 isn't shipping.. The VT[5] upgrade will include 9. :)

Good Catch..

VT3Newbie..
Yes.. If you have a VT[3] or earlier card, you can trade it for the VT-Pro aka VT[4] card wich includes hardware upgrades including 4ch audio i/0, preview/Alpha out, etc.

Phil,
1) can the SX8 be used with The new card, or is there an upgrade path for VT[3] with SX8?

2) What is PEG and does it apply to European users?

Jim Capillo
05-02-2006, 04:22 PM
Phil,
1) can the SX8 be used with The new card, or is there an upgrade path for VT[3] with SX8?

2) What is PEG and does it apply to European users?

1. Yes

2. PEG is Public/Education/Government access cable channels here in the States. The idea goes back to the inception of cable tv delivery where the cities and towns had access to channel(s) for their own use. Depending on the size of the city/town and the savvy of the negotiators, the city could've ended up with a sweet deal for a lot of equipment and multiple channels for free.

Those days are pretty much gone now.......

Demon8
05-02-2006, 04:32 PM
what's the big advantage with vt4 pro card verses vt3 card besides audio?

Rich Deustachio
05-02-2006, 04:40 PM
Can the Ministry Content Pack be substituted with 3D Arsenal?

VT3Newbie
05-02-2006, 06:49 PM
what's the big advantage with vt4 pro card verses vt3 card besides audio?


Very good question, other than the audio and of course having a new improved card, is there any other difference?

pnelson
05-02-2006, 07:22 PM
Can the Ministry Content Pack be substituted with 3D Arsenal?

Rich,

Good try. :)

Sorry, No substutions on the upgrade special.

Zane Condren
05-02-2006, 08:17 PM
The VTPro card also has intergrated Genlock, a preview or alpha channel out. It will also work fine with an SX8 however, you need to tell your dealer when you place the order that you will be using it with an SX8 so the right cables can be included,

Original1
05-09-2006, 04:56 AM
The VTPro card also has intergrated Genlock, a preview or alpha channel out. It will also work fine with an SX8 however, you need to tell your dealer when you place the order that you will be using it with an SX8 so the right cables can be included,

So what is the difference between the SX8 and the SX84?