PDA

View Full Version : Picture In Picture on the TriCaster V4



Cablazer98
04-27-2006, 03:54 PM
All,

I am new to the community and I am doing a demo on the tricaster to see if it will fit into my current audio visual requirements.

So with that I have a question, Does anyone know how to use the Picture In Picture on the tricaster for video streaming.

Thanks,
Donna

[email protected]

krystalclear
06-09-2006, 05:13 PM
Go to edit. Place your first clip on the timeline. The place the second clip below the first clip and click on the overlay button on the right. Place your pointer on the lower clip and go to controls. Here you can size the picture in picture.

Good luck

Piper4873
04-26-2010, 09:08 AM
OK,,,, but is there any way to do a picture in a picture in live switching of two cameras?

animlab
04-26-2010, 10:07 AM
Use DVEs/Compression for live.
If you need your own place/size of PIP, you need to create DVE by your self (by using Aura or LightWave 3D).
Or, use LiveSet contructor if your TriCatser is Pro, Studio or Broadcast.