PDA

View Full Version : "particle tab"



Zencrono
04-25-2006, 12:31 AM
How do I acces the particle tab,it's ghosted out.
:help: I want to experiment with particles....he he he!:)

Martin Adams
04-25-2006, 06:53 AM
I think I had something similar. Try rescanning all your plugins to see if that helps.

Zencrono
04-25-2006, 07:51 AM
Ok I'll try that,and if it dosent work I'll tell you!
:)

Zencrono
04-25-2006, 03:01 PM
I tryed it and it didnt work...know what should I do?

Martin Adams
04-25-2006, 03:07 PM
sorry, this is beyond my knowledge, don't know what else to suggest.

RudySchneider
04-25-2006, 03:38 PM
I had a similar problem. But then I ran across a "fix" for the Multishift replacement of supershift, and it seemed to resolve my particle problem at the same time. I can't find the original thread that had more detailed instructions, but you can find the basics here:

http://www.newtek.com/forums/showthread.php?t=49959

Zencrono
04-25-2006, 11:26 PM
I tryed the link's suggestion and it still didn't work.
Thanks everyone for all your help anyways!:)
I'll figure it out!

WCameron
04-26-2006, 07:00 AM
scan the LSCRIPTS folder. or manually go into the
\LightWave 3D\Plugins\lscripts\interface\layout
folder (it should be similar. i forget what version of Lightwave moved it
into the PLUGINS folder. I think it was 8.5, so prior to that it might exist
in the same folder AS the Plugins folder....) and add all the lscripts that
begin with "add_".
there should be 4 of them, add_wind.ls, etc.
these are the helper Lscripts that automate the manual way of adding dynamic objects to your scenes.

- Will.