PDA

View Full Version : Anyone know how to change motion path length?



hairy_llama
04-20-2006, 11:14 AM
The doing a character animation, the motion paths are way to long and confusing, not to mention bogging layout way down. Is there a way to change their length in the config files?

Thanks!


-Amariah

Michael North
03-05-2016, 12:36 PM
Did you ever find an answer to this question?
I also need to know ...

jeric_synergy
03-05-2016, 12:45 PM
??? TMK (#aflw) motion paths are only displayed for Selected items, ie you should only see one at a time. Has this changed?

There IS a setting in the configs as to the default length displayed, IIRC the default is only like 60 frames. Try seaching the cfgs (they're text) for "Length".

For mograph stuff, less dense than character stuff, I usually set it at 300 frames, but that's just me.

prometheus
03-05-2016, 04:11 PM
In 2015 you can control motion path length before and after.

Edit..eh..sorry, that was some versions before :)