PDA

View Full Version : Scene Editor won't open



tmenges
04-18-2006, 08:52 AM
I'm just getting started with Lightwave and I tried to open a new instance of the Scene Editor but no window opens. The Scene Editor->Open and Scene Editor ->New Instance menu items appear to not do anything. I can open the Classic Scene Editor. Does the scene have to be in some particular state for these to work or am I missing some setting?

Thanks,

Tony

Lightwave 8.5 Build 831, Windows XP SP2,
Pentium D, 2 GB RAM, nVidia 7800 GTX.

ohalldan
07-27-2006, 03:45 PM
I'm having the same problem and haven't found a resolution yet - have you gotten any feedback on what might be wrong?

-Dan

stevecullum
07-27-2006, 04:49 PM
Is the scene editor listed under the master plugins? - If so try deleting it and running scene editor again.

bob anderson
07-27-2006, 05:44 PM
I have seen this be a config problem (although that usually causes the machine to lock up), but I've also where for some reason the scene editor opens behind the layout screen. You might try unmaximizing the window and slide it down. Also if your display card is dual head, the window might be opening on the other screen... Check display settings to make sure they match your monitor set-up.

Bob Anderson