PDA

View Full Version : endomorph base help!!!!



re_koil
04-03-2006, 04:44 PM
Is there a way to save an endomorph I made as the (base) of my model?
:lwicon: :help:

re_koil
04-03-2006, 05:11 PM
Yeah, I know but its ask me for a name but the base is not reset. This lets you copy the morph thats it. If you put in "(base)" is will give you two of them. I was looking for a way to reset the base to the morph I made.

re_koil
04-03-2006, 05:35 PM
Great idea!!! That worked. Never would have thought of that. Thanks!