PDA

View Full Version : OS 10.2.6 / ATI / LW 7.5c



PuppetMaster
05-22-2003, 10:28 AM
Hello All -

I've got a MDD Dual 1.25 Mac with an ATI Radeon 9000 card. Has anyone with a similar config had any problems using the "Big 3 Combo - 10.2.6, ATI Card and LW 7.5c"? I've heard the ATI 8500's are having problems but wasn't sure if those issues were applying to all ATI based systems. Let me know what you can and thanks!

Ade
05-22-2003, 06:13 PM
Spoken about in other threads.
I have the same combo, downgraded to 10.2.4 and no troubles so far except occaisional Layout render quitting.

The problem with the 9000+8500 radeon is when u rotate in preview mode in modeller it will freeze the system up and make u reset via the power button, just like os9 would.
It is an open gl problem with ATI drivers.
In a previous post I even put up the email to tell ATI to fix it. Do your part and email them.

tell apple ([email protected])
then tell ATI (http://apps.ati.com/cservice/webformcontact.asp)

Capt'n Hector
05-22-2003, 07:33 PM
I have a 9700 and it works fine

Ade
05-22-2003, 07:57 PM
For how long....

claw
05-23-2003, 04:36 AM
9700 has its own new drivers. I spotted them after I installed 10.2.6. So maybe they work and 8500, 9000 dont.

I also want to say that the freeze also happens sometimes if you zoom in and out in all the viewports.

Ade
05-23-2003, 10:14 PM
Can these 9700 drivers be used for macs with 9000 cards?

claw
05-24-2003, 04:51 AM
I tried it, but for me it doesn't work running my 8500 card on 9700 drivers.