PDA

View Full Version : Motion mixer woes



dogs_dinner
03-24-2006, 07:03 AM
Hi,

Whenever I reload a scene that uses motion mixer I find the actors are messed up. Typically some of the bones are not where they should be.


Any ideas why?

indy_xxx
06-01-2006, 09:27 AM
I ran into a problem where I had 2 characters in the same actor, and both had a bone named "Head". Any animation that I had on that bone was lost as soon as I sucked the animation into motion mixer. I'd make sure that all bones have unique names, and that all bones are actually in the actor with all channels turned on.

newtekker04
06-01-2006, 09:37 AM
I had this problem a while ago and yep, bone names make all the difference. Here's my original post:

http://www.newtek.com/forums/showthread.php?t=49877&highlight=Motion+Mixer+Important

dogs_dinner
06-01-2006, 10:24 AM
Cheers for taking the time

this was causingmuch gnashing of teeth

those crazy bones:D