PDA

View Full Version : parent in place



jnddepew
03-21-2006, 07:25 PM
how do you turn parent in place on? I'm trying to do this IK rigging tutorial but I can't find parent in place. Is that some old version 7.5 thing? :help:

DrTWT
03-21-2006, 08:08 PM
In Layout, hit 'o' to open general preferences. You'll see the checkbox halfway down the dialog box.

evenflcw
03-22-2006, 01:52 AM
There should be a menu/hotkey command available aswell. If it's not in your menus already, use the menu configuration.