PDA

View Full Version : Sims 2



ShawnStovall
03-09-2006, 04:28 PM
I know this might seem like a weird question but does any one use Lightwave to make models for the Sims 2? I have been mad lately because I can't figure out how to make objects for The Sims 2 in Lightwave. I can do it in other programs but just not Lightwave!:stumped:

Signal to Noise
03-09-2006, 09:38 PM
I stopped playing The Sims after falling asleep thru the first game so can't really help in a hands on fashion but...

Isn't it a simple case of creating the stuff in LW then exporting it out into the file format Sims uses? You just may need a plugin to do the export.

ShawnStovall
03-10-2006, 01:05 PM
The program I modifie with is very picky on the way you make an object for instance you have to make things in a particular way in order for it to be in the game. I have tried making two objects and nether have worked.:cry: