PDA

View Full Version : Multiple Select the Transitions



boon_eugene
03-07-2006, 08:08 PM
Does anyone know how to multiple select the transitions in the tricaster, so that i could remove all the transitions without removing it one by one.

Can that be done in tricaster?

John Perkins
03-07-2006, 08:37 PM
If you right click above them (not directly on them), there is a "Remove All DVEs" menu item.

It's easy to miss.

John

John Perkins
03-07-2006, 08:41 PM
Oops, I was thinking VT again...:bangwall:

Try ALT+Delete.

That works on TriCaster and also VT.

John

boon_eugene
03-07-2006, 08:54 PM
Oops, I was thinking VT again...:bangwall:

Try ALT+Delete.

That works on TriCaster and also VT.

John

Thanks John,

It works, but something funny, the 1st transitions can't be remove anyhow. It is normal?

John Perkins
03-07-2006, 09:23 PM
That's normal. It has to have something at all times or the T-Bar doesn't work.

99.999% of the time people will need a fade in the show somewhere anyway, so it makes sense.

John

boon_eugene
03-08-2006, 03:13 AM
That's normal. It has to have something at all times or the T-Bar doesn't work.

99.999% of the time people will need a fade in the show somewhere anyway, so it makes sense.

John


Thanks john for the explanation, understood now.

John, I have question on the TriCaster Kit, are you the right person to speak to?

John Perkins
03-08-2006, 09:02 AM
It depends on the question ;)