PDA

View Full Version : Frame size default in Layout



Elowan
05-19-2003, 09:01 AM
Is there anyway - straight forward or arcane - to set the frame size default in a render to something other than 640x400? I'd like the frame size to be 1024x768 instead.

I see no (obvious) way to do that.:(

Any advice gratefully accepted.

Thanks.

Mylenium
05-19-2003, 09:08 AM
There are several ways to achieve this. the simplest of them is editing your lw3.cfg. somewhere there is a section about default frame settings etc. Another version would be setting everything using an LScript as a startup command.

Mylenium

Elowan
05-19-2003, 11:01 AM
Originally posted by Mylenium
There are several ways to achieve this. the simplest of them is editing your lw3.cfg. somewhere there is a section about default frame settings etc. Another version would be setting everything using an LScript as a startup command.

Mylenium

That did it. Merci beaucoup! :)

Zafar Iqbal
05-19-2003, 11:14 AM
I think it's also worth mentioning that you can define your own frame presets with everything from resolution to pixel aspect by editing lw3.cfg