PDA

View Full Version : animated cg imported into vt3?



donp244
02-27-2006, 10:31 AM
i'm trying to import a Digital juice lower third into vt3. Is that possible? and how do i do it, if it is?

Rich Deustachio
02-27-2006, 12:09 PM
If you use the .tga sequence just drag the first image into VTedit and it will show up as a video clip. Well VT4 does this, I don't remember if VT3 does or not. If not import into Aura and save out as .rtv or .avi.

Ivan
02-27-2006, 03:26 PM
Use Aura to convert to RTV with Alpha and drop it in the timeline. Don't try composing this in CG.

Ivan

donp244
03-01-2006, 01:01 PM
thank u guys for all your help, with all your advice i've finally got it to work.

thank you