PDA

View Full Version : Selecting cells in the Scene Editor?



Nicolas Jordan
02-24-2006, 06:21 PM
I am trying to select multiple cells in the Scene Editor but have not been able to. I am using Lightwave 8.5. When I Right click on a cell it wont bring up the Cell options menu as it says in the documentation. When I Ctrl + Left click to select a cell nothing happens just has a yellow outline around the cell. Does anyone know what I might be doing wrong?:confused:

Nicolas Jordan
02-26-2006, 08:47 AM
I finally figured it out. I think the sceneeditor .p file was screwed up somehow from all the upgrades from Lightwave 8.0. I luckily had all my plugins backed up from every upgrade I did so after I copied the scene editor file from 8.0 over the 8.5 one it works! :)

ercaxus
02-26-2006, 01:10 PM
I don't know if you saw this but there is a small space on the left side in every cell, you can drag a selection using those.

Nicolas Jordan
02-26-2006, 01:50 PM
Cool! Thanks for the tip. :)