PDA

View Full Version : Screamernet Question



Albertdup
02-16-2006, 03:28 AM
Hi

This is properly so obvious that I am missing it. How do you get the frames that have been rendered on scremaernet in to an avi or mov. Or is there a tool you need to use ?

Matt
02-16-2006, 01:28 PM
Any video editing package, or even LightWave itself!

jeremyhardin
02-16-2006, 01:42 PM
Matt's right.

is your screamernet saving out .flx files? or do you not know where they are being saved to?

Albertdup
02-16-2006, 02:19 PM
I have the files. I am just clue less on how to use Lightwave to use them to make an avi file.

jeremyhardin
02-16-2006, 04:07 PM
load the first image of the sequence in your image editor.
change the image from "Still" to "Sequence".
check "Use Layout Time".

set your layout frame range to the same number as your sequence (a 100 frame sequence would have your range be 1 to 100)
go to the Compositing window (open it from the Window pulldown)
select your image sequence as the background image.
still in the compositing tab, set the start frame to 1 (instead of 0).

select your camera, and make sure the resolution is what you want it to be. the background image sequence will be scaled to the camera's resolution.
set up your render options to output to quicktime or avi and set up the options accordingly.
don't use AA, since it doesn't matter and will slow things down.
render when ready.

:D :thumbsup: