PDA

View Full Version : Adding Plugs - Alphabetize



devin
02-15-2006, 04:46 PM
Would it be possible to have plugins load in alphabetical order initially under the utilities drop down? Is it possible already and I'm just missing something?

Thanks,
Devin

Matt
02-16-2006, 01:41 PM
Never tried it, but this does that very job!


SHM Alphabetize Additional by Crome Cow
http://www.flay.com/GetDetail.cfm?ID=1824

Link to Chrome Cow Plugin Page:
http://www.chromecow.com/Lscriptsource.htm


Would be nice if LightWave did this automatically though, or at least have the option to do so.

Matt

RedBull
02-16-2006, 04:03 PM
It would be handy, it's not hard to do via Lscript or manually through the configs. Fairly easy to achieve.

I do vaguely remember a valid reason for LW not doing so automatically,
i can't find it now.... But i remember reading in the SDK docs sometime back
that it was discouraged to do so with LW.... Can't remember why.

devin
02-16-2006, 07:16 PM
Thanks for the info!

dev