PDA

View Full Version : Latency



hj0102
02-15-2006, 02:14 PM
How's recent VT's latency? I've been using VT2 and VT3. I couldn't put live video out to Big screen which cause of a lot of headache. People saids that less than 5 frame is fine but you have to add latency of cable, projector,,

Should I just using regular big swicher board?

Pete Draves
02-15-2006, 03:25 PM
Vt4.6 seem sto be toaster only = 2 frames
Pete

vanderwielen
02-15-2006, 05:00 PM
cable runs adds virtually no latency. the delay would be the speed of light times the dielectric coeffecient, typically slightly less than 1.