PDA

View Full Version : Viewing Animation with VIPER



paradice
02-11-2006, 08:05 PM
hi i have a question regarding viper..

When i click the 'view preview' in viper to play back my animation i get a series of white lines and no objects or anything displayed. This is rather frustrating when editing animation.

Anyone know why this is happening?

Thanks for help in advance

Wonderpup
02-12-2006, 01:42 PM
Hi paradice,

Viper only sees surface changes- so it won't preview geometry changes. Not sure about the line thing- but viper is a 'client' application, so you need to have the surface editor or hypervoxels open for it to work.

paradice
02-12-2006, 06:31 PM
i suppose fPrime is what im after really!?

Thanks wonderpup