PDA

View Full Version : Is there a trick?



chribba
02-07-2006, 08:25 AM
I am kind of a newbie to worki with Lightwave...

Is there a trick to get all plugins to be setup as buttons at once or do you have to build your own layout?

I was looking at some tutorials and tryed to repeat what i learn but my interface did not have all the funtions setup...

Do i have to manually setup the interface?

thanks
Chribba

mattclary
02-07-2006, 08:31 AM
You REALLY don't want all plugins as buttons, there are a ton of them.

You can scan the plugins directory to make sure you have all that will automatically appear, if that does not make a button appear, you will need to add it manually.

chribba
02-07-2006, 08:53 AM
Thanks for helping me..

Lets say that i am looking for "clone path" as i think itīs called, why cant i find it under items? I cant find it when i am doing a directory scan either, by the way, i am using LW 8,5

chribba

chribba
02-07-2006, 09:32 AM
Never mind!!! I did not know that the copy function also included the path... thanks anyway...

chribba