PDA

View Full Version : random clones



Ditherer
05-15-2003, 06:51 AM
I want to create a scene (it's a still image) with about 50 clones of the same object scattered at random about the place. Is there a quick way of doing this, ie via a plug-in, or do I have to laboriously move 'em by hand?
Thanks.

riki
05-15-2003, 08:36 AM
Try Point Clone Plus

Ditherer
05-15-2003, 11:19 AM
That's what we like - a straight answer to a straight question! "Kerrrchingggg - next question please, move along there!"

Thanks riki! Perfect. Guess I should learn to read manuals...:)

Rei
05-15-2003, 12:58 PM
Or use Clonez (from http://www.flay.com ).