PDA

View Full Version : Absolute Size? Sizer? Where are ya?



steevo
05-14-2003, 02:52 PM
The "absolute size" or "sizer" tool isn't in the Stretch menu, nor can I find it in the plugins/modeler folder.

Come to think of it, I can't find the Aligner, either, and Rest_on_ground won't show up in the UI, even though I've loaded it, as far as I can tell.

I'm using 7.5 Intel. Can anyone help?

Thanks,
Steve

Red_Oddity
05-16-2003, 02:11 AM
Did you scan all plugin dirs?

Also you might want to open your Configure Menu menu (:confused: ) and click on the preset pulldown, select 6.0 Style and then back to Default (this way it resets the menus to their initial state (or atleast the way they are supposed to be after a clean install))

steevo
05-16-2003, 12:39 PM
Thanks for the reply, Red_Oddity --

I've checked in all the directories, and selected modeler/interface/edit menu layout to reset the UI, but to no avail.

Do you know the filename of the absolute size plugin?

Thanks,
Steve