PDA

View Full Version : cut tool panel



LIttle miss B
01-09-2006, 10:30 AM
Hey all!

I've noticed that sometimes I can't get my cut tool panel to open (in the sub divide menu in Lightwave 8, the tool that works similar to the bandsaw tool). I can use the tool, but can't alter the settings as the panel/box with a the feathers isn't opening up.

It only occassionally does this, like if I only select two polyogons to cut, it will open, but it I have several I can't see the panel

Am I doing something wrong?

Can any body help?

Thanks!

LIttle miss B
01-09-2006, 10:32 AM
opps meant to write features instead of feathers.

LW_jackn
01-09-2006, 11:03 AM
When you are trying to cut the several polygons are you doing it across layers?

...and/or are the polygons connected or floating?

also sometimes the tool will freak on non-planars...

LIttle miss B
01-10-2006, 02:15 AM
Thanks, I've managed to sort it.
For some reason it has just started working. Yay!!
Lets hope it keeps working.