PDA

View Full Version : importing(exporting) catia surface



smessi
01-03-2006, 02:28 PM
I was told there was a way to import a Catia model into either Lightwave or the modeler

MicroMouse
01-04-2006, 02:56 PM
LightWave can not read or write Catia files.

You would require Deep Exploration or Polytrans with their optional, at extra cost, CAD module to convert the Catia files.

If Catia can export to VRML or STL files, for example, you can choose from a number of third party converters, such as AccuTrans 3D, or plug-ins to do the conversion to LightWave files.

smessi
01-04-2006, 08:58 PM
Thank you so much for the info