PDA

View Full Version : How to change default color format ?



ingo
12-20-2005, 04:29 PM
The default color format is oddly RGB, so when i work with LW i have always to click on the color selector to change it to HSB. Is there any way to make it standard to HSB to avoid that additional mouseclick ?

JML
12-20-2005, 06:09 PM
are you using LW color picker or the OS color picker?
(in the LW color picker both RGB and HSB are on the same window..)

ingo
12-22-2005, 04:40 PM
Sorry, missed your reply. I don't need the colorpicker since i simply want to edit the HSB values directly. But now i have to shift-click first to change them from RGB to HSB.

JML
12-22-2005, 06:01 PM
I don't know if that is possible..
maybe LW9 ? :)

BeeVee
12-23-2005, 01:26 AM
Why Shift Click? Just a RMB click and then you can sliiide...?

B