PDA

View Full Version : 'Not Enough Memory for Buffers' - suggestions?



Mikeface
11-28-2005, 11:35 AM
Hi,

I need to render a very high resolution image (4000x3000), but I'm getting an error that there's 'Not Enough Memory for Buffers'. I've not tried to render something this size before, and I have 1GB of RAM.

What are my options for doing something like this? I've tried to render objects at a time using F11, and to render a limited region, but still get the same error.

nthused
11-28-2005, 02:15 PM
Decrease your memory buffer size in your Camera Options.

Feels like a bug in 8.5 as I never had problems rendering large formats with 1GB before...but now I seem to be getting that message a lot (and I've got 4GB).

Good luck.

Mikeface
11-28-2005, 04:00 PM
Yeah, I tried that. Even with the number of segments in the double digits, it still complains...