PDA

View Full Version : No Hub connection in 8.5. Why?



Agpo
11-13-2005, 08:11 AM
I recently upgraded from 8.3 to 8.5 and notice that Layout and Modeler are no longer connected. I open them in any way, and they are not aware of each other. In Hub they appear as Launch processes. Why is this happening?
Thanks to anyone that brings a light on this. :thumbsup:

esconnell
11-13-2005, 08:42 PM
if you are running in discovery mode (either without the correct license.key file or without the dongle plugged in) the hub will not connect.

Agpo
11-14-2005, 06:30 AM
if you are running in discovery mode (either without the correct license.key file or without the dongle plugged in) the hub will not connect.

Oh! you are rlght. The dongle was not pluged in. Thanks. :D