PDA

View Full Version : Divide Tool



zyhsu
10-20-2005, 01:42 AM
What I do if I want to divide the a polygon's edge into 3 or 5 or any number of pieces in one time, is that possible?
Thanks!

(it seems that the divide tool can only divide into 2 piece!)

BeeVee
10-20-2005, 02:23 AM
Bandsaw?

B

Silkrooster
10-20-2005, 10:09 PM
Cut works like divide, except it can be edited like bandsaw.
Silk

zyhsu
10-24-2005, 11:15 AM
thanks! I will look into it!