PDA

View Full Version : rendercore



titane357
10-18-2005, 05:13 AM
hello

Is there anybody here that already use Rendercore renderfarm with LW ?

Thanks :)

es9815
11-19-2005, 07:39 PM
Yes, I have used Rendercore several times.
I found her prorietary remote rendering system was very easy
to use and every job could be controlled remotely.

titane357
11-20-2005, 01:17 AM
Thanks.

I'll try next time I have a too short dead line !