PDA

View Full Version : F-prime and hypervoxels



MrChristopherSL
10-16-2005, 12:27 PM
Question. I thought that F-Prime was supposed to support Hypervoxels in 8.3 and above. However, I can't get them to render. Is there something I'm missing? I updated to 8.5 and have F-prime running.

Thanks,

Chris

silverlw
10-16-2005, 12:29 PM
You have to use Fprime render so it's quite useless imho.

MrChristopherSL
10-16-2005, 12:55 PM
Oh thanks. I should have tried that.

Chris