PDA

View Full Version : Fx Linker objects dont show !!



andy gee
10-06-2005, 04:33 PM
Hi everybody

im usinf FX Linker to link up a fish to 9 particles which are moving.

now im using MD plug to add the fishes swimming motion, the problem

comes when i attach the fish object to each particle:

i select fx linker and put my fish object as the replaced object i put number

of objects to 9

and hit ok.

What im left with when i scrub the time line is, 9 bounding boxes moving

which im assuming are my fish, but when i hit f9 to render them they dont

show up either, instead its my original fish object stationary (all of the fishes

motion is set to last by the way).

i have been following the Oggie bird fxlinker video tutorial but still cant get

my fish to show up ??

does anybody have any idea what could be wrong if so any help would be

great.

thanks

Andy Gee

Dodgy
10-06-2005, 04:48 PM
What are you using to playback the MD file?

If you're using MDplug, turn KeyMove to ON. This ensures that the motion is played where the fish is, rather than where the motion was originally calculated.

If you're using ClothFX, you'll need to change the playback mode to Local.

andy gee
10-06-2005, 05:06 PM
Hi

i am a bit puzzled where would i find this move key button ??

cheers Andy Gee

andy gee
10-06-2005, 05:09 PM
No worries thanks for that have found it now

cheers

FranK10
10-07-2005, 05:21 AM
Thanks Dodgy!
I had the same problem as andy gee.

I think it is better to use the mdplug with KeyMove ON, becuase with clothfx you should change to local by hand every obj duplicated.