PDA

View Full Version : Give SubProjects the same control functions as any other clip



pgrimpo
02-15-2003, 04:32 PM
I'd like to be able to take a timeline, make it into a sub project, and then take the sub project and position it (pip, etc.) on top of another project, etc. Right now the only edit controls for a sub project are compositing. Just a hope ;)

-Grimps

SBowie
02-15-2003, 06:44 PM
Overlay functions of SubP's has been on the wishlist for quite a long time. Hope springs eternal :)

pgrimpo
02-15-2003, 07:36 PM
The work-around is to obviously render the sub and then bring it in again (thank goodness TeD rendering is the fastest). But I'd love to be able to do it in the timeline ;) How hard is that? T[3]? ;)

-G