PDA

View Full Version : Lightwave Install



tvoge
10-02-2005, 07:35 PM
Is it possible to install the Lightwave that comes with VT[4.5] bundle to be installed on a computer without the VT hardware? I would like to be able to do some practice and development on my laptop at home, and spend less time in the booth at our church.

Thanks!

Todd Voge
Trinity Radio & Video Services Inc.

Jim_C
10-02-2005, 08:02 PM
Sorry, but no. The VT board acts as the dongle for the software.

I guess best bet would be picking up a legit used copy.

Ivan
10-02-2005, 08:05 PM
Even if you manage to do this you would only be able to run it in discovery mode which does not allow you to do anything useful except practice. You could if you upgraded VT only without LW and bought a full version of LW with it's own dongle. The VT LW used the VT card as a dongle. I don't think the price difference is that great.

Ivan