PDA

View Full Version : saslite long hair problem



webgenie
05-03-2003, 06:02 PM
I recently purchased LW 7.5b for which being able to render hair was the decisive feature, but the program will not render long hair at ALL. Now a single strand of it.

For example, if I try to render the braid scene that comes with the program, I just get a blank (grey square) with nothing in it -AT ALL. What could I be doing wrong? (Yes, the plugins are both enabled.)

Short hair renders fine:), but when I try to render long hair this is what I see:(. (This is a redering of the braid sceen included on the cd:
http://www.geocities.com/buennegocio/braid.jpg

What am I doing wrong????? I want to make SURE it isn't a bug (so I can get a fix if it were to be), as the program originally was missing this and some other plugins. Is there any special setup to render the braid sceen on the cd? I'll be very happy if I find out it's me, and not some bug.:confused:

TyVole
05-15-2003, 02:23 PM
Try downgrading to 7.5. If your software came with 7.5b, you can get 7.5 off the ftp site.

webgenie
05-17-2003, 01:43 PM
Thank you for the info. I didn't know that