PDA

View Full Version : surfacing help please



erich
09-21-2005, 10:09 PM
Hello. I am trying my hand at surfacing but I am having a basic problem in the Texture Editor. When I click on Load Image and select my .jpg to use as an image map, nothing shows up. Lightwave doesn't seem to recognize any jpg images I try to load.

Can someone please tell me what I may be doing wrong or missing? I have not been able to find anything in the manual about this either, so any help would be appreciated.

Thanks.
Erich

MonroePoteet
09-22-2005, 01:37 AM
You probably need to rescan the plug-ins, at least in the input-output folder:

C:\Program Files\Lightwave [8]\Plugins\input-output

JPEG.P should contain the image loader and image saver for JPG files.

mTp

erich
09-22-2005, 09:20 PM
mTp, thanks for your reply. When I rescanned the plugins, LW found a whole bunch of plugins. Now I can seee the jpg in image editor.

I just wish Newtek would have mentioned this in there manual - it would have saved a lot of time for me.



Cheers.

Erich

Matt
09-23-2005, 06:36 AM
This wasn't the case this time, but CMYK images do the same thing, you load them but nothing shows up.

Worth noting.