PDA

View Full Version : Internal inputs into switcher?



c111smith
09-21-2005, 04:22 PM
Is it possible to map internal sources into the video switcher? I thought it was possible in older versions of VT to map in "Computer" or some such thing to a switcher input & that would allow you to use various media players or third party SFX processors in VT. The audio switcher sees all the sources on the computer but not the video switcher. Coulda sworn this was possible but can't get it now. I've done a search on the forum but found no reference to this. Any ideas? TIA :)

-Clay

Ivan
09-21-2005, 04:39 PM
If you are using Mirage or another program like AfterFX you may need to run third party installer or reinstall Mirage using Custom install for VT. As for anything else, iVGA will see whatever you have on your monitor.

Ivan

c111smith
09-22-2005, 10:36 AM
Important side note: I'm using VT3. Will iVGA work with that?

videoguy
09-22-2005, 11:13 AM
Ivga only works with vt 4.5 and tricaster, the upgrade is well worth. the advantages of VT4.5 over 3 are astronomical :vticon: